Marketing

Top Agentii de PR se lanseaza la PR & WEB Conference

19 oct. 2015 2 min

Top Agentii de PR se lanseaza la PR & WEB Conference

Reading Time: 2 minute

Vineri, 23 octombrie, la Hotel Intercontinenal din Bucuresti va avea loc conferinta PR and the WEB, un eveniment dedicat PR-ului si comunicarii digitale in era web-ului social.

Conferinta se adreseaza specialistilor in media, marketing, publicitate si PR si prezinta cele mai noi concepte de lucru si tehnologii pe care le au la dispozitie profesionistii uneia dintre cele mai dinamice industrii ale zilelor noastre.

Pe parcursul a sase sesiuni, speakerii vor aborda subiecte precum pozitia pe care o ocupa zona de PR in Romania, puterea relatiilor publice si, mai ales, puterea relatiilor, prin implicare si colaborare. Vor vorbi despre campaniile in care continutul este mai bun decat imaginea si despre viitorul comunicarii corporate versus viitorul comunicarii de tip consumer.

Printre speakeri se numara Crenguta Rosu (Managing Partner, DC Communication); Anca Nuta (Head of Identity & Communication, Unicredit Bank); Cornel Ilie (Solist Vunk); Oana Bulexa (Managing Director, MSLGROUP The Practice); Vlad Petreanu (om de radio si blogger); Monica Botez (Managing Partner, Golin Romania); Alexandru Paius (Senior Partner, IMAGE PR).

In cadrul  aceluiasi eveniment, va fi lansat, in exclusivitate, Topul Agentiilor de PR 2015, un studiu BIZ si Unlock Market Research, aflat la a treia editie, ce vizeaza masurarea performantelor financiare ale agentiilor si a imaginii pe care acestea o au in randul companiilor. 

La Gala BIZ PR Awards se vor oferi mai multe distinctii, printre care:

Notorietate in PR

Cea mai buna reputatie in PR

Premiul pentru cea mai rapida ascensiune

Premiu pentru performanta financiara

Premiu pentru performanta in PR

Premiul pentru creativitate in PR

Premiul de excelenta in PR

Gala BIZ PR Awards 2015 va fi prezentata de Cabral Ibacka.

In parteneriat cu Unlock Market Research, evenimentul PR&WEB este sustinut de DC Communication, MSL Group The Practice, Golin, Image PR, BCR, Nespresso, Telekom, Danone.

Partenerii media sunt: SMARK, IQads, Ziare.com, Business24, Cariere, HR-Club, Ejobs, IAA, Comunicate de presa, Learning Network, Zelist Monitor, Comunicate de afaceri, Nonguvernamental, 9AM.

Solution Partners: Ad Production, Update Adv, Agrafa, Etarget, Digital Star.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: