Companii

Tranzactie in valoare de 86 milioane de euro

27 aug. 2015 < 1 min

Tranzactie in valoare de 86 milioane de euro

Reading Time: < 1 minut

Centrul Comercial Auchan Titan a fost achizitionat de grupul de investitii New Europe Property Investments. Valoarea tranzactiei care s-a incheiat cu fondul Aberdeen Asset Management AG a fost de 86 de milioane de euro.

Odata cu finalizarea acestei achizitii, totalul suprafetei inchiriabile de retail in Bucuresti detinute de NEPI ajunge la 184.470 mp.

Centrul Comercial Auchan Titan, situat in zona de sud-est a Bucurestiului, are o suprafata construita de 96.560 m, din care suprafata inchiriabila este de 44.730 mp. Peste 33.000 de vizitatori trec zilnic pragul centrului comercial, densitatea zonei in care se afla situat fiind de peste 370.000 de locuitori. Unii dintre cei mai importanti retaileri prezenti in acest centru comercial sunt: adidas, C&A, CCC, Deichamann, DM, Flanco, H&M, NewYorker si Takko. In plus, centrul comercial ofera si un cinematograf cu 7 ecrane, operat de Cine Grand.

NEPI are in plan investitii pentru modernizarea  Auchan Titan.  

“Ne urmam planurile de crestere si dezvoltare in Europa Centrala si de Est, in care Romania are una dintre cele mai interesante piete de real-estate. Focusul nostru, prin prisma investitiilor pe termen lung si al profitabilitatii, a fost si ramane retail-ul. Astfel, prin achizitia Centrului Comercial Auchan Titan, ne consolidam pozitia dominanta in Romania”, a declarat Alex Morar, CEO al NEPI.

Centrul Comercial Auchan Titan a avut doua etape de dezvoltare, prima fiind deschiderea hypermarket-ului Auchan si a galeriei adiacente in 2007. A doua etapa a fost definitivata in 2009 prin dezvoltarea unor spatii adiacente destinate retail-ului de fashion si divertismentului.

In incheierea tranzactiei, grupul  NEPI a fost asistat de Rampart Capital si Reff & Asociatii.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: