Stiri Tech

Trei zile de internet gratuit, de la Vodafone

13 apr. 2017 < 1 min

Trei zile de internet gratuit, de la Vodafone

Reading Time: < 1 minut

Cu ocazia perioadei pascale, Vodafone România oferă trafic național de date nelimitat și gratuit pe 15, 16 și 17 aprilie 2017 tuturor clienților săi care folosesc servicii mobile. Astfel, cei peste 8,7 milioane de utilizatori mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor avea acces nelimitat și gratuit pentru a naviga pe internet, a face streaming și a folosi social media în Supernet 4G+ cu ocazia sărbătorilor de Paști.

Vodafone România este primul operator de telecomunicații care a oferit trafic de date nelimitat și gratuit pentru clienții săi din întreaga țară în septembrie 2015, precum și la metroul bucureștean, în perioada februarie-martie 2016, și în orașele Iași și Cluj, în perioada septembrie-octombrie 2016. În 2017, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea primei rețele digitale mobile din țară, Vodafone România a oferit internet nelimitat gratuit de Ziua Îndrăgostiților, Dragobete, precum și pe 1 și 8 martie.

Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: