BizRemote by certSIGN Lifestyle

Vacanțe în Bulgaria până la finalul lui septembrie. Românii, atrași de sejururile all inclusive avantajoase

2 sept. 2020 2 min

Vacanțe în Bulgaria până la finalul lui septembrie. Românii, atrași de sejururile all inclusive avantajoase

Reading Time: 2 minute

Rata mică a infectărilor zilnice și lipsa restricțiilor pentru români, au transformat Bulgaria într-o alternativă perfectă pentru cei care vor să călătorească în afara României, chiar și în septembrie. Hotelierii bulgari observă un trend crescător în rezervarea vacanțelor în prima lună de toamnă, iar lanțul hotelier HVD din Bulgaria anunță că peste 50% din rezervările de vacanță efectuate în luna septembrie au fost făcute de turiști români.

Vacanțe all inclusive mai ieftine cu până la 30% în luna septembrie

Preferința românilor pentru vacanțele de tip all inclusive reiese din numărul mari de rezervări efectuate deja pentru luna septembrie. Accesul nelimitat 24h la băuturi și mâncare, șezlongurile gratuite și umbrelele de pe plajele private ale resorturilor, precum și accesul gratuit la facilitățile hotelurilor se numără printre motivele pentru care românii sunt interesați de pachetele all inclusive.

Astfel, pentru un pachet all inclusive la Hotel HVD Miramar 4*, românii vor plăti de la 51 euro/persoană/noapte, un tarif cu 30% mai mic față de anul trecut. De asemenea, pentru cei care preferă sejururile ultra all inclusive, prețurile încep de la 66 euro/persoană/noapte la hotelul Reina del Mar, un resort de 5 stele inaugurat anul trecut, arată reprezentanții hotelului, într-un comunicat de presă.

Pe fondul incertitudinilor legate de deschiderea școlilor, românii sunt dispuși să călătorească în continuare și în luna septembrie. Evoluția pozitivă a Bulgariei în contextul coronavirus reprezintă un motiv în plus pentru cei care vor să călătorească pe litoralul bulgăresc.

Temperaturile de vară din timpul zilei, vremea răcoroasă noaptea și apa caldă a mării fac din septembrie o lună perfectă pentru sejururile pe litoral. De aceea, hotelierii bulgari plănuiesc să țină deschise hotelurile până la finalul lunii septembrie. De regulă, sezonul estival din România este mai scurt decât cel de la vecini, Bulgaria fiind o alternativă ideală pentru românii care vor să profite de vremea frumoasă.

În plus, tot mai multe familii cu copii aleg pachetele all inclusive oferite de hotelierii bulgari. Datorită activităților dedicate și diverse din cadrul resorturilor, turiștii se simt mai în siguranță dacă își desfășoară întreaga vacanță în cadrul resortului, nefiind nevoiți să îl părăsească.

Foto: © Aleksandar Todorovic | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: