Companii Management

Vanya Panayotova, L’Oréal România: continuăm creșterea

6 mai 2019 2 min

Vanya Panayotova, L’Oréal România: continuăm creșterea

Reading Time: 2 minute

”Avem un început de an bun, toate diviziile noastre au avut creșteri în primul trimestru al acestui an, asta după ce în 2018 a fost cel mai bun an al nostru”, a precizat Vanya Panayotova, noul Country General Manager al companiei de cosmetice L’Oréal România, la prima întâlnire cu presa din România. Panayotova a preluat, oficial, funcția din ianuarie 2019 și este prima femeie la cârma operațiunilor locale ale gigantului francez, în cei peste 20 de ani de când compania este prezentă pe piața românească.  

Vanya Panayotova biz
Vanya Panayotova

Vrem ca în următoarele luni din 2019 să continuăm în acelaşi ritm de creștere. Vom lansa noi produse și vom deschide noi magazine proprii, concomitent cu continuarea planurilor de extindere pe zona de digital”, a punctat Vanya Panayotova.

Începând din 2015, L’Oréal a deschis în România magazine de brand proprii, în prezent, deținând 6 magazine Kiehl’s, 6 magazine NYX și o parfumerie de nișă, Cologne, recent inaugurată.  

Afacerile L’Oréal România au crescut în 2018 cu peste 10%, depăşind pragul de 400 milioane. lei.

Vanya Panayotova se află pentru a treia oară pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut, pe cea de General Manager al companiei Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea profesională în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții de management Europa de Est, Africa și Orientul Mijlociu. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: