fbpx
Companii

XAPT Solutions, creștere de două cifre a afacerilor1 min

05/10/2016 < 1 min read

XAPT Solutions, creștere de două cifre a afacerilor1 min

Reading Time: < 1 minut

XAPT Solutions, principal partener Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics isi consolideaza pozitia in piata, adaugand in portofoliu clienti din domenii cheie ale economiei. Compania si-a propus pentru acest an o crestere cu doua cifre a cifrei de afaceri, in ciuda tendinței previzionate pentru piata de profil.

“Anul acesta, cea mai mare pondere în portofoliul nostru de clienți noi o au producătorii. Fie că vorbim despre companii producatoare locale care-și extind activitatea și încep să caute solutii pentru gestionarea integrată a proceselor sau despre firme internaționale ce preiau soluțiile folosite de către grupul din care fac parte, suita Microsoft răspunde complexitătii activitătii de producție din diverse industrii. În continuare, domeniile în dezvoltare s-au dovedit a fi serviciile profesionale, distribuția si retail-ul. Sunt domenii în care noi avem expertiza, dovedită de cele peste 250 proiecte în care am fost implicați până în acest moment”,  a declarat Mihai Madussi, Managing Director, XAPT Solutions.

XAPT Solutions are o experienţă de peste 19 ani, concretizată la momentul actual în peste 170 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Slovacia, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *