Blog

Zilele Biz si bloggerii

22 oct. 2012 < 1 min

Zilele Biz si bloggerii

Reading Time: < 1 minut

La fel cum oamenii obisnuiti nu privesc reclamele asa cum cred oamenii de comunicare, nici bloggerii nu privesc comunicarea la punct si virgula cum isi imagineaza publicitarii. Pornind de la aceasta idee am realizat o versiune cu si despre bloggeri a spotului pentru Zilele Biz 2012, semnat de Next Advertising.

In versiunea noastra de spot, fimat de Baloianu Visuals, in locul actorilor, protagonisti sunt: Cristian China-Birta, Andreea Stan, Andreea Burlacu, Bogdana Dobre, Cristian Manafu, Bogdana Butnar, Alexandru Negrea, Costin Cocioaba, Anca si Cristi Dorombach.

Campania Next Advertising pentru Zilele Biz cuprinde un spot TV in varianta de 30 si de 50 de secunde, executii de print, outdoor si bannere web. Scriptul spotului TV ii apartine Paulei Ionescu, iar la dialoguri au contribuit Radu Olteanu si Semida Duriga. Campania de print si outdoor a fost scrisa de Dan Amariei si Liviu David, iar partea de art direction a fost realizata de Victor Barac si Adrian Isaia. Regizor a fost Hypno, operator Ate, iar producator Adrian Smeu de la Multimedia Est.

Spotul Zilele Biz 2012, in versiunea cu bloggeri: http://www.youtube.com/watch?v=vJVsHy0ATG4

Spotul oficial Zilele Biz 2012, semnat de Next Advertising: http://www.youtube.com/watch?v=PsZ1VUznEoE

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: