Antreprenori by eMAG

Cei mai puternici CEO din România

22 nov. 2018 < 1 min

Cei mai puternici CEO din România

Reading Time: < 1 minut

Echipa Biz a lansat prima ediție CEO Report, un proiect editorial care reunește directorii generali ai celor mai puternice companii din țară.

CEO Report îi pune în lumina reflectoarelor pe top managerii care conduc cele mai performanțe 100 de companii din țară. Deși sunt la conducerea celor mai mari și mai dinamice organizațîi din România, gestionează bugete de investiții de milioane de euro și conduc echipe de sute sau chiar mii de angajați, de cele mai multe ori, cea mai mare parte dintre aceștia nu sunt tocmai cunoscuți în mediul de business.

În paginile raportului, pe lângă informații relevante despre oamenii din fruntea celor mai puternice companii din România, ordonați pe domenii de activitate și interviuri cu unii dintre acești CEO, veți mai putea găși și o analiză amplă ce conține un portret robot al top managerilor din România.

Dacă în trecut am lansat anuare cu cei mai performanți antreprenori din țară, pe județe, cu cei mai cunoscuți directori de marketing sau cu cei mai populari bloggeri, acum a venit vremea să punem lumina reflectoarelor și la vârful companiilor. Vă prezentăm cei mai importanți CEO din România, oameni pentru care performanța este zi de zi în fișa postului.

CEO Report a fost lansat în cadrul Zilelor Biz, eveniment care a avut loc în intervalul 12 – 16 noiembrie la ARCUB Gabroveni. Prima ediție a Biz CEO Report este realizată cu sprijinul Telekom România.

Comandă CEO Report 2018 în varianta PDF: CEO-Report-2018-pdf

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: