Companii Stiri

Concept store Vetter de 70.000 de euro în Băneasa

30/03/2017 2 min read

Concept store Vetter de 70.000 de euro în Băneasa

Reading Time: 2 minute

Lamy Premier a deschis recent cel de-al doilea concept store Vetter din România, în cadrul Băneasa Shopping Mall, după o investiție de peste 70.000 de euro. Primul concept store Vetter a fost deschis în a doua parte a anului trecut în cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă.

Lansarea face parte din strategia de dezvoltare a companiei în țările unde prezența brandului este susținută de distribuitori autorizați. Cele două magazine dezvoltate și administrate de Lamy Premier au ca scop principal contactul direct al clientului cu produsele Vetter. „Este o experiență unică. Și când spun acest lucru nu mă refer doar la retailul românesc ci chiar și la cel de nivel european unde, de regulă, produsele electronice sunt prezentate clientului final în blistere sau folii, neexistând o interacțiune directă cu produsul”, a explicat Alexandru Zamfirescu, director zonal de vânzări la Lamy Premier. Astfel, în concept store-ul din Băneasa toate produsele sunt expuse și funcționale, clientul putând să testeze capacitatea de alimentare a unui încărcător sau flexibilitatea foliei de protecție destinată telefonului mobil. „Am eliminat complet vitrinele dar și disconfortul, reținerea clientului de a cere vânzătorului să scoată produsul din blister pentru a-l putea vedea sau atinge”, arată Alexandru Zamfirescu.

Lamy Premier a implementat în imediata apropiere a magazinului și o zonă de încărcare a dispozitivelor electronice (telefoane, tablete, laptopuri etc.), Charging Station, disponibilă non-stop, care dispune de două stații de încărcare wireless, șase stații încărcare la prize și 26 de stații încărcare USB.

Produsele Vetter au fost lansate pe piața din România în anul 2014 de către compania Square Network, importator și distribuitor oficial al mărcii Vetter in România și țările învecinate. Portofoliul produselor Vetter este împărțit pe mai multe categorii: accesorii auto și de călătorie, cabluri și adaptoare, huse, protecție pentru ecran, acumulatori externi și interni, gadget-uri. Lamy Premier a investit până în prezent peste 120.000 euro în dezvoltarea și implementarea celor două concept store-uri Vetter din București.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă