Tech

Creștere cu 30% a activărilor de facturi electronice la RCS&RDS

17 mart. 2020 < 1 min

Creștere cu 30% a activărilor de facturi electronice la RCS&RDS

Reading Time: < 1 minut

Rețelele de comunicații, fixe și mobile, trec în aceasta perioadă prin cel mai important „test”. Sute de mii de români sunt trimiși să lucreze de acasă, la numărul acestora adăugându-se și zecile de mii de români care vin în țară. Astfel, la RCS&RDS a fost constatată în ultimele zile o „creștere moderată” a consumului de date, mai ales în rețeaua de internet fix, iar pentru consumul de date mobile în rețelele Digi Mobil s-a remarcat o „ușoară creștere”, spun oficialii companiei.

„Comparativ cu săptămâna anterioară, am înregistrat o creștere moderată a comenzilor online și ne așteptăm ca acest trend să se mențină. Ar fi de evidențiat faptul că abonații au reacționat pozitiv la campania noastră și la mesajele autorităților de trecere la modalitățile electronice/ online de plată și în ultimele zile am înregistrat o creștere cu 30% a activărilor de facturi electronice față de perioada anterioară”, au precizat oficiali RCS&RDS.

În același timp, operatorul face apel către clienți și utilizatori să nu intervină asupra echipamentelor din domiciliu, să nu facă singuri modificări ale cablurilor, rețelei, astfel încât să nu fie necesară intervenția echipelor tehnice în interiorul spațiului locativ. „Responsabilitate înseamnă și utilizarea corectă a echipamentelor de conectivitate, fără excese, cu precauție și în mod judicios”, precizează reprezentanții companiei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: