Business Companii Tech

Depozitul din București al Coletaria.ro devine hub regional

16 iun. 2020 < 1 min

Depozitul din București al Coletaria.ro devine hub regional

Reading Time: < 1 minut

Coletăria.ro transformă depozitul din București în hub regional care permite livrări directe de colete în Bulgaria, Grecia și Cipru. Astfel, timpul de livrare al coletelor către cele trei țări se micșorează la doar 24 de ore.

„Transformarea depozitului din București într-un hub ce permite livrări directe de produse către Bulgaria, Grecia și Cipru a fost posibilă ca urmare a parteneriatului cu Econt Bulgaria, cea mai importantă firmă de logistică din țara vecină. Decizia a fost de natură strategică, la nivel de grup, și a luat în calcul proximitatea depozitului din București de cel din Sofia”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Până acum, coletele expediate din București cu destinația Bulgaria, Cipru sau Grecia erau livrate din Budapesta, pe o rută directă către Sofia, de acolo fiind distribuite în fiecare țară. Odată cu acest parteneriat, coletele către cele trei țări pleacă direct în hub-ul din București și sunt injectate în aceeași zi în hub-ul de la Sofia, câștigul de timp fiind de cel puțin 2 zile.

Noua structură creează și premisele creșterii numărului de angajați, Coletăria.ro luând în calcul majorarea echipei în perioada imediat următoare, în funcție de volumul de colete procesate. Totodată, Coletăria.ro vizează deschiderea de noi piețe pentru magazinele din România, urmând aceeași strategie: realizarea de parteneriate cu firme de transport din afara țării. 

Coletăria.ro este parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: