Marketing Stiri

Edge, o noua agentie de performance marketing

21 ian. 2016 2 min

Edge, o noua agentie de performance marketing

Reading Time: 2 minute

Compania 2Performant Network S.A., care detine si platforma 2Parale, lanseaza Edge, agentie full-service de performance marketing. Impreuna cu 2Parale si 2Performant, Edge este capabila sa livreze servicii complete de marketing bazat pe performanta, acoperind toate canalele online utilizate in comunicare si vanzari. Agentia se concentreaza pe o abordare integrata a serviciilor de performance – de la strategie, consultanta si analiza de date pana la gestionarea de programe complexe care adreseaza clienti mari de pe piata romaneasca sau internationala.

2Performant Network S.A. este o companie de performance marketing din Romania, care include: Edge, agentie full-service de performance marketing; 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere din tara si 2Performant, retea de afiliere pentru e-commerce in Europa Centrala si de Est.Edge este, in prezent, singura agentie de pe piata romaneasca cu o echipa formata din oameni cu experienta de agentie si specialisti formati in cadrul 2Parale, care au competenta de a analiza, intelege si utiliza date complexe in programele de performance.

„Dupa 12 ani petrecuti in advertising si media online, mi-am dorit sa construiesc in Romania un serviciu care ajuta in mod direct si evident clientul. Impreuna cu Dorin, ma bucur ca putem face acest pas inainte inspre trenduri deja impamantenite la nivel international. Astazi, asteptarile clientilor fata de rezultatele advertisingului online au crescut foarte mult si, ca atare, e nevoie de eficienta, rezultate demonstrate si o solutie care sa aduca o viziune integrata asupra business-ului si strategiei de marketing. Prin Edge, ne propunem sa sustinem toate aceste nevoi si, pe scurt, sa facem performanta”, a declarat Cosmin Nastasa, Managing Director al Edge.

Pentru anul 2016, Edge estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 400.000 euro, precum si managementul unor bugete de media de peste 3 milioane de euro.

Printre clientii din portofoliul Edge se numara: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct etc.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: