Tech

Facebook Dating s-a lansat în România

22/10/2020 3 min read

Facebook Dating s-a lansat în România

Reading Time: 3 minute

Facebook a anunțat lansarea la nivel european a noului său serviciu Facebook Dating, care își propune să ajute oamenii să își găsească perechea potrivită prin intermediul lucrurilor pe care le au în comun, precum interese, evenimente și grupuri.

Serviciul Facebook Dating, lansat inițial în septembrie 2019 în SUA și alte 19 țări din Asia și America Latină, poate fi utilizat în cadrul rețelei de socializare Facebook, iar crearea profilului de Dating se realizează prin câteva click-uri.

„Facebook Dating vă permite să împărtășiți cu ușurință cine sunteți cu adevărat și vă oferă informații autentice despre persoanele de care sunteți interesat”, se arată în comunicatul companiei.

De la lansarea Facebook Dating, au fost create peste 1,5 miliarde de “potriviri”, în cele 20 de țări în care funcția este deja disponibilă.

Ce puteți face în Facebook Dating

  • Stories: Funcția Stories a profilului de Dating vă permite să împărtășiți momente din viața de zi cu zi pentru a putea interacționa cu cineva care este interesat de ceea ce vă place. Poveștile din Stories de pe Facebook sau Instagram pot fi distribuite și pe profilul de Dating.
  • Secret Crush: Funcția Secret Crush vă permite să explorați relații potențiale cu oameni pe care îi cunoașteți deja pe Facebook și / sau Instagram. Facebook Dating nu vă sugerează prietenii de pe Facebook ca fiind potențiale potriviri. Însă, dacă alegeți să folosiți Secret Crush, puteți selecta până la nouă dintre prietenii de pe Facebook sau urmăritorii de pe Instagram de care sunteți interesat. Atunci când persoana de care sunteți interesat vă adaugă și ea în lista Secret Crush, este o potrivire. Dacă persoana care vă interesează nu este pe Dating, nu se va crea o listă Secret Crush și nu veți fi plasat în lista lor, iar persoana respectivă nu va ști că ați introdus numele ei.
  • Evenimente și Grupuri: Puteți vedea care sunt celelalte persoane care folosesc Facebook Dating și au interese similare, prin adăugarea evenimentelor și grupurilor de pe Facebook în Dating.
  • Întâlniri video: Dacă v-ați potrivit cu cineva din Dating și sunteți gata să începeți o conversație prin intermediul apelului video cu persoana aleasă, puteți accesa pictograma video din chat. La începerea apelului, veți trimite o invitație și, odată ce va fi acceptă, persoana se va alătura apelului dumneavoastră video și puteți discuta. Prenumele și fotografia de profil de pe Dating vor fi afișate la inițierea apelului.

Facebook susține că, pentru realizarea acestui serviciu, a lucrat cu experți din domeniu pentru a oferi un acces ușor la sfaturi de siguranță și pentru o protecție suplimentară în Facebook Dating.

Serviciul oferă posibilitatea de a raporta și bloca pe oricine, precum și de a opri trimiterea de fotografii, linkuri, plăți sau videoclipuri în mesaje.

Prietenii de pe Facebook nu vor fi sugerați ca potențiale potriviri și nici nu vor fi anunțați că v-ați făcut profil pe Dating. Profilul de Dating, mesajele, aprecierile și persoanele cu care vă potriviți nu vor apărea în fluxul de știri Facebook.

Pe lângă România, astăzi, Facebook Dating se lansează și în Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Croația, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovenia, Slovacia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Spania, Elveția și Marea Britanie.

Facebook Dating este disponibil, în prezent, și în alte 20 de țări: Argentina, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Laos, Malaysia, Mexic, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Surinam, Thailanda, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Vietnam.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă