Companii Stiri

Lidl deschide trei noi magazine

6 apr. 2017 < 1 min

Lidl deschide trei noi magazine

Reading Time: < 1 minut

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a trei magazine în Călărași, Piatra Neamț și Pitești, pe 13 aprilie. Fiecare dintre cele trei unități are o suprafață dedicată clienților de peste 1000 de metri pătrați și este prevăzută cu locuri de parcare.

“Magazinele folosesc tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, iar modul în care au fost construite este parte a demersului de sustenabilitate al companiei, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din București, aflat în construcție, și de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de execuție a celor trei magazine se aliniază tendinței de dezvoltare imobiliară durabilă, în linie cu standardele europene”, arată compania, într-un comunicat de presă.

Odată cu deschiderea noilor magazine vor fi create aproximativ 60 de noi locuri de muncă, precizează compania.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clienții vor putea degusta delicioasele produse de la Brutăria Lidl, anunță reprezentanții Lidl.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: