BizRemote by certSIGN CSR Lifestyle

“One World: Together At Home” a adunat 127,9 milioane de dolari

20 apr. 2020 < 1 min

“One World: Together At Home” a adunat 127,9 milioane de dolari

Reading Time: < 1 minut

Mega concertul virtual “One World: Together At Home”, organizat de Global Citizen și Lady Gaga pentru sprijinirea eforturilor Organizației Mondiale a Sănătății și a altor organizații regionale care luptă pentru combaterea coronavirusului, a adunat 127,9 milioane de dolari. Concertul a durat opt ore și i-a avut drept co-prezentatori pe Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert.

55,1 milioane de dolari s-au strâns pentru OMS (COVID-19 Solidarity Response Fund) și 72,8 milioane de dolari pentru alte ONG-uri regionale și locale care luptă pentru eradicarea pandemiei, au anunțat reprezentații Global Citizen.

Inițiativa a fost susținută de numeroase vedete din întreaga lume care au intrat live pe parcursul celor opt ore. Printre artiștii care au cântat se numără: Elton John, Taylor Swift, Billie Eilish, The Rolling Stones, Lizzo, Jennifer Lopez, Stevie Wonder, Paul McCartney, Sam Smith, John Legend și mulți alții.

 

Evenimentul a fost, de asemenea, susținut de numeroase vedete și personalități, de la actori, la oameni de televiziune sau din diverse domenii ale vieții publice. Michelle Obama, Laura Bush, Oprah, Bill și Melinda Gates, David și Victoria Beckham, Matthew McConaughey sunt printre cei care au avut scurte intervenții pe parcursul evenimentului maraton. 

One World: Toghether At Home, transmis în premieră, online pe data de 18 aprilie, are până în prezent peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: