Biz Singapore

Povestea unei fotografii

30 ian. 2015 < 1 min

Povestea unei fotografii

Reading Time: < 1 minut

Niciodata viitorul nu a fost atat de aproape. Aceasta e concluzia la care echipa Biz a ajuns in ultimele zile, in urma proiectului special derulat in Orasul Leilor. Singapore isi merita titulatura de metropola a viitorului: la tot pasul intalnesti argumente in acest sens.

Vizitand insa celebra gradina Gardens by the Bay, am inteles ca ne aflam intr-un loc unic in lume. Proiectul face parte din planul autoritatilor de a transforma Singapore intr-un oras aflat intr-o gradina, fara a face rabat de la designul futurist.

Echipa Biz, inspirata de felul in care gradina era iluminata noaptea, a venit cu ideea de a folosi un joc de lumini pentru a completa peisajul spectaculos. Ne-am pus amprenta din punct de vedere vizual asupra gradinilor cu ajutorul unui joc de lumini si a indemanarii fotografilor nostri.

Folosind un aparat foto profesional, un timp lung de expunere, un trepied si mult entuziasm, am adaugat un strop de savoare romaneasca in inima unuia din cele mai importante centre financiare ale lumii. Veti citi mai multe detalii despre oras, dar si povesti cu oameni de succes din Singapore, in urmatorul numarul al revistei!

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: