Business Companii Stiri Tech

Revolut primește o finanțare de 80 de milioane de dolari

iul. 26, 2020 2 min

Revolut primește o finanțare de 80 de milioane de dolari

Reading Time: 2 minute

Revolut a încheiat runda de finanțare serie D cu o extindere de 80 de milioane de dolari, obținând astfel în total 580 de milioane de dolari la aceeași evaluare. Cea mai recentă investiție vine din partea TSG Consumer Partners, una dintre companiile de top de private equity din San Francisco, care se asociază cu fondatori și echipe de management cu scopul de a construi branduri globale.

Revolut va folosi finanțarea pentru a accelera implementarea operațiunilor bancare în Europa, incluzând lansarea de conturi curente și servicii de creditare, precum și lansarea de noi funcționalități printre care se numără o nouă modalitate de administrare a abonamentelor și un program de beneficii pentru clienți.

“Chiar dacă nu eram în căutare activă pentru a obține capital suplimentar, am fost abordați de TSG cu o propunere interesantă de a lucra împreună. Ținând cont de istoricul TSG și faptul că au susținut unele dintre cele mai de succes și inovatoare companii B2C în ultimii ani, am fost încântați să îi avem alături pentru a lucra la accelerarea rapidă a adopției pentru platforma noastră”, a declarat Nik Storonsky, Fondator&CEO – Revolut.

Noi funcționalități în pregătire

În săptămânile următoare Revolut va lansa o nouă funcționalitate pentru administrarea abonamentelor, care va permite utilizatorilor să își anuleze abonamentul printr-o apăsare de buton și îi va notifica atunci când abonamentul gratuit se apropie de final.

“Fiind prima pe piață și cu adevărat unica super aplicație financiar globală, Revolut a construit o platformă completă care cuprinde nu doar că acoperă piețe și concepte de produs variate, dar oferă și acces la active digitale precum criptomonedele, construind astfel o punte de legătură solidă între tranzacțiile fizice și cele online. . Lansarea recentă a companiei în Statele Unite a creat o oportunitate unică pentru TSG: de a aduce valoare adăugată prin optimizarea achiziției de clienți și a marketing-ului digital”, a declarat Beth Pickens, Principal la TSG.

Ce schimbări de comisioane face Revolut din august pentru conturile gratuite

De asemenea, Revolut va folosi această finanțare și pentru a îmbunătăți programul de Rewards, care folosește date analitice pentru a înțelege preferințele utilizatorilor, pentru ca apoi să le trimită în fiecare săptămână reduceri exclusive și oferte de cashback la brand-urile preferate.

Săptămâna trecută Revolut a lansat tranzacționarea de criptomonede în Statele Unite, permițând astfel utilizatorilor să cumpere, dețină și să vândă Bitcoin și Ethereum printr-o unică apăsare de buton.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: