Management

Valorile angajatilor romani

9 apr. 2013 2 min

Valorile angajatilor romani

Reading Time: 2 minute

Result Development organizeaza in data de 15 aprilie 2013 in parteneriat cu libraria Carturesti, evenimentul Valorile angajatilor romani,  dedicat prezentarii si dezbaterii rezultatelor studiului despre valorile angajatilor romani si lansarea volumului Valorile angajatilor romani, autor Dorin Bodea. Studiul va fi prezentat de catre Dorin Bodea si comentat de invitatii: Adriana Saftoiu, Solomon Marcus si Vintila Mihailescu.

Evenimentul se va desfasura la Libaria Carturesti, intre orele 19:00-20:30, in ceainarie.

Strada Pictor Arthur Verona 13-15.

Lucrarea Valorile angajatilor romani este o oportunitate de dezvoltare personala pentru fiecare dintre noi, cunoscand si constientizand sistemul nostru de valori si dorindu-ne sa fim mai performanti in relatiile cu ceilalti, mai eficienti in ceea ce facem si in  propriul nostru comportament.

Care sunt valorile centrale impartasite de majoritatea angajatilor romani?

Care sunt valorile ideale ale celor mai multi angajati romani?

Care sunt valorile structurale, latente ale angajatilor romani?

Realizat de compania Result Development, studiul vorbeste despre valorile angajatilor romani si a fost realizat in perioada noiembrie 2011 – iulie 2012, analizand raspunsurile a 1481 de participanti din toata tara, peste 90% fiind cu studii superioare si peste 80% avand statut de angajati.

Noutatea cercetarii consta in analiza valorilor centrale, structurale si ideale ale angajatilor romani si explicarea surselor motivationale si a modelelor comportamentale pe care le genereaza. Vom discuta despre valorile impartasite de romani, despre ce ii motiveaza si ce-i nemultumeste. Vom descoperi care sunt criteriile de care tin romanii cont in deciziile lor.

Inovatia cercetarii:
Au fost investigate 40 de valori structurate in urmatoarele 5 grupe: valori de realizare prin munca; valori de relationare (privind lucrul cu ceilalti); valori privind evolutia, progresul; valori personale; valori morale. Metoda de cercetare a constat in evaluarea celor 40 de valori atat la propria persoana, cat si la romani, in general.

Pentru confirmari:

Cristina MITU

Event  Manager

cristina.mitu@result.ro

www.result.ro/studiu

0740 314 033

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: