BizRemote by certSIGN

Am lansat Biz Good News, newsletterul cu știri pozitive

18 mart. 2020 < 1 min

Am lansat Biz Good News, newsletterul cu știri pozitive

Reading Time: < 1 minut

Suntem înconjurați de știri negative și avem nevoie de insule de informații pozitive, lucruri bune care se întâmplă și ne arată că există și normalitate, omenie, viitor.

De aceea am creat un newsletter special, Biz Good News, ce adună zilnic știrile care ne fac să privim cu optimism lumea. Sunt despre oameni, companii și organizații care au reușite, fac lucruri bune, ajută în business, societate sau cultură.

Prima ediție a plecat deja către abonații la newsletterul Biz, cu știri precum cea legată de primele raze de speranță în ceea ce privește posibilele tratamente pentru COVID-19 sau despre reușita primei etape a campaniei #Scutpentruspitale, care a adunat 50.000 de euro pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov ori detalii despre platforma ajutorspitale.entreprenation, o punte de legătură între resursele din mediul de business și nevoile pe care spitalele românești le au în acest moment critic.

Fiecare newsletter va oferi informații nu doar pozitive, ci și valoroase în actualul context, în care avem nevoie de colaborare și de coordonare a eforturilor în lupta cu noul coronavirus și pentru a reveni cât mai repede la normalitate.

Te poți abona la newsletter completând acest formular online.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: