BizRemote by certSIGN Companii

BizRemote: La Deloitte România se lucrează de acasă și prin tele-conferințe

16 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: La Deloitte România se lucrează de acasă și prin tele-conferințe

Reading Time: < 1 minut

Angajații Deloitte România lucrează de acasă, iar procedurile privind munca la distanță sunt implementate și funcționale de mai mulți ani în companie. Așadar sistemele IT sunt configurate pentru a permite conectarea simultană a unui număr mare de persoane.

„Sănătatea și siguranța angajaților și clienților sunt prioritare pentru Deloitte România, de aceea, cei peste 1.700 de angajați ai tuturor entităților Deloitte prezente în țara noastră au primit recomandarea de a lucra de acasă, iar comunicarea cu clienții se face în principal de la distanță (cele mai multe ședințe s-au transformat în tele-conferințe), călătoriile de business au fost amânate, la fel ca și evenimentele organizate de Deloitte România”, spun reprezentații Deloitte România.

Pe lângă asigurarea serviciilor oferite în mod obișnuit clienților, în această perioadă, Deloitte România a creat o secțiune specială de blog prin care experții săi și ai Reff & Asociații (societatea de avocați membră a rețelei Deloitte Legal) oferă companiilor informații și recomandări astfel încât acestea să se poată pregăti și trece cât mai ușor peste provocările care apar în contextul pandemiei de COVID-19.

De asemenea, experții Reff & Asociații au creat și actualizează în permanență o secțiune dedicată celor mai recente modificări legislative adoptate în contextul coronavirus.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Credit foto: ID 92717426 © Alexey Novikov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: