Bonusuri de 1,6 milioane de euro pentru angajații Kaufland

27 mart. 2020 < 1 min

Bonusuri de 1,6 milioane de euro pentru angajații Kaufland

Reading Time: < 1 minut

Retailerul Kaufland România anunță că va oferi un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale din magazine și depozite și introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Compania a mai decis ca persoanele de peste 65 de ani și gravidele să intre în concediu plătit, dacă doresc. În magazine, Kaufland a introdus măsuri suplimentare de protecție a angajaților. Astfel, casele de marcat au fost dotate cu geamuri de protecție, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, mănuși de unică folosință, spațiile comune și obiectele de uz larg sunt dezinfectate frecvent.

„Sunt deosebit de recunoscător echipelor noastre, în aceste zile de grea încercare pentru o lume întreagă. Sunt mândru de implicarea colegilor mei și le mulțumesc pentru eforturile ieșite din comun, unele dintre ele care poate nu se văd cu ochiul liber. Înțelegem rolul pe care îl avem în această perioadă și vom continua să fim alături de echipele noastre din linia întâi cu tot sprijinul de care vor avea nevoie”, a declarat Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

Pentru clienți, au fost amplasate benzi de semnalizare a distanței de siguranță, signalistică ce promovează mesajele de prevenție și se derulează o campanie de responsabilizare a acestora la cumpărături.

Retailerul anunțase la începutul acestui an că majorează venitul minim brut la 3.650 lei începând cu 1 martie 2020. Kaufland are 127 de magazine în toată țara și avea în plan pentru 2020 deschidere a zece noi unități.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: