Descoperă poveștile femeilor extraordinare ale României de astăzi

23 aug. 2019 2 min

Descoperă poveștile femeilor extraordinare ale României de astăzi

Reading Time: 2 minute

Au transformat obstacolele în oportunități, și-au construit cariere de succes sau au urmat calea antreprenoriatului și vor urca pe 5 septembrie pe scena Extraordinary Women, eveniment care aduce în prim-plan poveștile femeilor extraordinare ale României de astăzi.

Sunt femei care s-au inventat și s-au reinventat, au schimbat oameni și comunități, au condus echipe excepționale, cu rezultate remarcabile și vin să împărtășească experiențele lor în cadrul unui nou eveniment marca Biz, realizat în parteneriat cu Häagen-Dazs și Maresi.

Printre speakeri se numără Steliana Moraru – membră în board-ul Global Women in Tech și Head of Marketing al organizației, Uca Marinescu – exploratoare care a ajuns pe schiuri la cei doi poli, Ana Morodan – antreprenor online, Petronela Rotar – scriitoare, Monica și Nicolai Tand. Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Una dintre sesiunile conferinței este inspirată de campania #ShowUs, o inițiativă Dove care își propune să schimbe stereotipurile legate de frumusețe și să vorbească despre femeile reale.

România este una dintre ţările care are multe femei în poziţii de conducere, în multe domenii de ativitate. Deși sunt industrii în care cei mai mulți manageri sunt bărbați, lucurile încep să se schimbe și în domenii considerate mai tradiționaliste sau dedicate bărbaților. Multe femei sunt în poziții cheie ale unor companii mari sau au construit businessuri de la zero.

Performanţa nu are gen, dar sunt studii care arată că există o legătură între participarea femeilor la conducerea companiilor şi succesul businessului. Și este evident că diversitatea de gen într-o echipă aflată la conducerea unei companii este foarte importantă.

Revista Biz vă invită, pe 5 septembrie, la Palatul Bragadiru, să întâlniți femei extraordinare, să învățăm din exemplul lor și să descifrăm împreună ADN-ul succesului.

Vă invităm la o discuție despre curaj, despre empatie și inteligență emoțională, despre perseverență și despre reușita în domenii care nu sunt neapărat dedicate femeilor

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: