Biz Singapore

Experiente inedite in mijlocul naturii

23 ian. 2015 < 1 min

Experiente inedite in mijlocul naturii

Reading Time: < 1 minut

Cam toate marile orase turistice ale lumii se pot lauda cu cate o spectaculoasa gradina zoologica, Singapore este insa primul oras in care a fost amenajata si o gradina zoologica noctura, astfel incat turul de peste zi poate fi continuat cu Night Safari, in padurea din vecinatate, unde vizitatorii pot admira animale salbatice pe timp de noapte, din spatele unor bariere invizibile.

Inaugurata in 1973, Gradina Zoologica din Singapore se intinde pe o suprafata de 26 de hectare si este renumita pentru peisajele care recompun habitatul natural pentru fiecare dintre cele 2.800 de animale pe care le adaposteste, reprezentand peste 300 de specii de mamifere, pasari sau reptile. Animalele, cu exceptia celor periculoase care pot fi vazute in spatele unor geamuri securizate, nu sunt tinute dupa gratii sau in custi, ci in mediul lor natural si deschis astfel incat turistii pot interactiona cu ele.

O atractie a gradinii zoologice singaporeze este Jungle Breakfast, un program unic in Asia, prin intermediul caruia cei mai matinali dintre vizitatori pot lua micul dejun chiar in mijlocul naturii, in  compania animalelor.

Pentru cei mai mici dintre vizitatori este amenajata o zona speciala – Rainforest Kidzworld, unde copii se pot juca in voie sau pot afla lucruri interesante despre viata animalelor.

Singapore Zoo atrage anual peste 1,6 milioane de vizitatori.

Foto: Dreamstime

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: