Blog

Mihai Popa-Radu: Certitudinea este un lucru care ar trebui scos din dictionar

14 nov. 2012 < 1 min

Mihai Popa-Radu: Certitudinea este un lucru care ar trebui scos din dictionar

Reading Time: < 1 minut

Pornind de la intrebarea “stie cineva cine va castiga meciul Romania-Belgia?”, Mihai Popa-Radu, Coach & Owner, Seeds for Success, a sustinut in cea de-a treia zi a Zilelor Biz o prezentare despre management pe timp de furtuna si posibilitatile de a face fata lipsei de incertitudine din viata noastra.

“Storm happens” si nimeni nu e ferit de ele. Nu putem sa ne pregatim cu certitudine pentru ce se intampla in viitor de aceea trebuie sa ne cultivam capacitatea de a intelege ce se intampla acum.

Cat de buni suntem la predictii?

Ce s-a intamplat din 2008 pana acum ne arata ca in realitate suntem foarte prosti la predictii. In acest context, singura certitudine este schimbarea si singura sansa pe care o avem este sa stim unde vrem sa ajungem. Trebuie sa avem un compas fixat intr-o directie in functie de cum se schimba lucrurile in prezent si sa stim in ce directie sa ne indreptam.

In final, Mihai Popa-Radu a propus audientei sa se gandeasca la o noua definitie a succesului: “Succesul este acea stare de liniste interioara ccare rezulta din satisfactia pe care o ai stiind ca ai dat tot ceea ce tu puteau da”

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: