Companii CSR Management Tech

Orange furnizează infrastructura de comunicații a unității de suport medical din Bucureștii Noi

23 apr. 2020 < 1 min

Orange furnizează infrastructura de comunicații a unității de suport medical din Bucureștii Noi

Reading Time: < 1 minut

Orange susține unitatea de suport medical Bucureștii Noi, pentru persoane noncritice diagonosticate cu COVID-19, proiect inițiat de Auchan și Leroy Merlin, prin asigurarea întregii infrastructuri de comunicații mobile și fixe.

Astfel, au fost instalate deja 11 puncte de acces Wi-Fi și o soluție de acces dedicat la internet, securizată prin pachetul Business Internet Security. Acestea vor fi utilizate atât pentru echipamentele și aplicațiile unității de suport medical, precum și pentru accesul la internet gratuit pentru pacienți. De asemenea, spațiul a fost dotat cu telefoane fixe și fax.

„Inițiativa Auchan și Leroy Merlin este lăudabilă, motiv pentru care nu am ezitat să contribuim la finalizarea proiectului. Cunoaștem nevoile de conectivitate ale unui spital, de la echipamente la factorul uman, iar asta ne-a ajutat să calibrăm resursele necesare, ” a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Auchan Retail Romania, împreună cu Leroy Merlin România, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat, la începutul lunii aprilie, organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, prin punerea la dispoziție a unui spațiu de 7.500 m2 în Bucureștii Noi, respectiv amenajarea și echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sănătății.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: