Companii Stiri

Sorana Pascu este acum Corporate Affairs Director Antena 3

26 ian. 2016 < 1 min

Sorana Pascu este acum Corporate Affairs Director Antena 3

Reading Time: < 1 minut

Intact Media Group anunta ca Sorana Pascu s-a alaturat echipei Antena 3 in calitate de Corporate Affairs Director. Rolul sau este acela de a coordona si dezvolta, alaturi de echipa de marketing, strategia de branding a Antenei 3. Sorana Pascu are experienta de 20 de ani in domeniul bancar, dar si in industria de marketing si talent management. 
„Ma bucur sa fiu parte a uneia dintre cele mai bune echipe de profesionisti de pe piata media. Imi doresc ca directiile de comunicare, strategiile si planurile pe care le vom construi impreuna sa intareasca imaginea de brand a celui mai puternic post de stiri din Romania.  Antena 3 a fost intotdeauna  aproape de publicul sau,  obiectiv  pe care ne vom concentra si in continuare prin dezvoltarea zonei de on-line si social media , urmand de altfel  trendul international impus de cele mai mari televiziuni de stiri din lume”, a declarat Sorana Pascu.

Antena 3, parte a Intact Media Group, este televiziunea lider de audienta pe nisa din care face parte si singurul post de stiri romanesc afiliat CNN. 4.474 000 de romani din toata tara au urmarit, timp de cel putin un minut, emisiunile postului de stiri al Intact, in 2015.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: