BizRemote by certSIGN

VINDECAT: Bogdan Aron, pacientul român #24 cu coronavirus a ieșit din spital și are un mesaj pentru toți românii

18 mart. 2020 2 min

VINDECAT: Bogdan Aron, pacientul român #24 cu coronavirus a ieșit din spital și are un mesaj pentru toți românii

Reading Time: 2 minute

Bogdan Aron, partener la 2Performant, care a fost pacientul român numărul 24 diagnosticat cu COVID-19, a anunțat că s-a vindecat și a ieșit din spital, după ce a primit al doilea rezultat negativ la testul pentru noul coronavirus.

„Vestea bună a zilei este că am primit rezultatul celui de-al doilea test și este NEGATIV. Prin urmare, am fost declarat VINDECAT și am plecat din spital”, spune Bogdan într-o postare pe Facebook și le mulțumește medicilor, asistentelor și personalului de la Victor Babeș, dar și tuturor celor care i-au trimis gânduri bune.

Bogdan spune că singura recomandare la ieșirea din spital a fost să evite contactul cu persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19.

Zilele trecute, Bogdan Aron a povestit în exclusivitate pentru Biz cum este să ai coronavirus și acum, după ieșirea din spital, când a văzut comportamentul oamenilor, vrea să transmită un mesaj de responsabilizare pentru toți românii: „Fiți responsabili! Stați în casă. Aveți grijă de voi și de ai voștri!”.

„Credeți-mă, nu vreți să purtați povara infectării altor oameni! În cazul meu e toată lumea OK deocamdată, dar mai durează câteva zile până când vor ieși toți din carantină. Și iarăși nu vreți să auziți: «sunteți pozitiv la coronavirus». Pentru că atunci lumea voastră se va întoarce cu susul în jos și vă veți gândi: «Oare cât de nasol va fi în cazul meu?!»”

Deși îi este enorm de dor de familie, a decis, pentru siguranță, că e mai bine să stea separat și de membrii acesteia câteva zile, pe lângă faptul că oricum va evita câteva zile contactul direct cu alți oameni.

Bogdan Aron este partener în cadrul 2Performant.com – platformă de marketing care prin intermediul tehnologiei dezvoltate permite celor peste 600 de businessuri înscrise să lucreze cu oricât de mulți influenceri și afiliați. Bogdan are o experiență cumulată de peste 15 ani în mediul digital, este pasionat de tehnologie, finanțe, e-commerce și are un MBA obținut la Maastricht School of Management.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: