Management

Reteaua de sanatate Regina Maria a fost cumparata1 min

04/08/2015 1 min read

author:

Reteaua de sanatate Regina Maria a fost cumparata1 min

Reading Time: 1 minut

Mid Europa Partners a anuntat preluarea retelei de sanatate Regina Maria. Tranzactia este supusa aprobarii si se estimeaza ca va fi finalizata in ultimul trimestru al acestui an.

Mid Europa Partners, cea mai mare firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia a anuntat astazi preluarea retelei de sanatate Regina Maria. Cu aproximativ 300.000 de abonamente corporate, Regina Maria este principalul operator privat de servicii de sanatate premium din Romania, avand o prezenta nationala prin 22 de locatii proprii in Bucuresti si in tara, patru spitale, 11 laboratoare si cinci centre de imagistica.

“Suntem bucurosi sa avem un investitor puternic si extrem de experimentat in piata serviciilor medicale, care impartaseste viziunea si valorile noastre. Avem convingerea ca in perioada urmatoare, cu suportul noilor actionari, vom accelera ritmul de crestere al companiei. Credem ca expertiza cu care vine Mid Europa in domeniul serviciilor medicale va contribui la succesul proiectelor noastre”, spune Fady Chreih (foto), CEO al Regina Maria.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE