Biz 21 de ani

Biz 21 de ani

15 sept. 2020 2 min

Biz 21 de ani

Reading Time: 2 minute

Biz, prima revistă de business din România, aniversează 21 de ani și privește către viitor în cadrul unei experiențe unice online și pe piața evenimentelor din România.

De 21 de ani facem diferența privind felul în care sunt valorile percepute, în care sunt spuse poveștile, în modul în care se scrie despre antreprenori, profesioniști și oameni de business sau despre afacerile actuale.

Promovăm oamenii care nu se tem să fie diferiți sau să facă lucrurile altfel, modelele care ne inspiră și care trebuie aduse mereu în prim-plan.

Marcăm 21 de ani de spirit Biz alături de lideri din mediul de business, antreprenori și inovatori care creează viitorul. Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Revista Biz este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business. Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

Biz Events organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă, în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Biz Market View este divizia de market research care s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: