Lifestyle Stiri

Harvest Wine Festival prezintă primele vinuri ale anului

26 iul. 2019 < 1 min

Harvest Wine Festival prezintă primele vinuri ale anului

Reading Time: < 1 minut

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania organizează o ediție de toamnă a vinurilor noi, fie vinuri albe din recolta 2019, fie vinuri roșii din 2018, ajunse în aproape de lansarea comercială.

Evenimentul a înregistrat la ultima ediție noi recorduri de vizitatori, de expozanți, de pahare gustate și mâncăruri servite, astfel că piața de vinuri premium necesită o dezvoltare orizontală a evenimentelor de gen.

O selecție de vinuri premium și superpremium care au ca rol implementarea și în România a conceptului de „en primeur” (vinuri care nu au atins deocamdată nivelul de maturitate necesar comercializării) își va aștepta vizitatorii pe 28 și 29 septembrie. Evenimentul va avea loc la Timpuri Noi Square, Splaiul Unirii 165, la Biutiful Downtown / Carnivale Food Market în Capitală și pe 26-27 octombrie, la Chios Social Lounge, în Cluj.

„Festivalul RO-Wine a devenit un reper pentru profesioniștii din sectorul HoReCa, un eveniment notabil pentru pasionații de vinuri și de gastronomie. Am dorit să oferim acces la un spațiu devenit deja hub gastronomic, noi fiind aici pentru a facilita întâlnrea dintre gastronomie și oenologie”, a declarat Liviu Popescu, co-organizator RO-Wine | The International Wine Festival of Romania.

Pentru Harvest Wine Festival, cât și pentru RO-Wine Cluj și ediția din 2020 a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania, programată pentru zilele de 30-31 mai, la Fratelli Bucuresti, înscrierile se pot face aici.

Biletele pentru Harvest Wine Festival vor fi disponibile la un preț ”early bird” de 50 lei pe zi și sunt disponibile aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: